Volg een training op locatie
In groepsverband kennis en ervaring opdoen in een fijne omgeving.
Een nieuwe omgeving doet vaak wonderen én zorgt voor extra inspiratie en creativiteit. In groepsverband gaan we interactief met elkaar aan de slag. Ontmoet mensen met dezelfde óf misschien wel andere interesses, achtergronden en/of ervaringen. Wissel samen gedachtes, ervaringen en informatie uit én leer van elkaar.
Trainingen in een inspirerende omgeving
Bij UBIKK. ACADEMY bieden wij onze trainingen aan voor verschillende niveaus en achtergronden, zodat deze perfect aansluiten bij de fase waarin je nu zit. Een kennis- en ontmoetingscentrum waar je kennis, kunde en ervaringen met elkaar deelt. Na de training kun je met het volle vertrouwen een volgende carrièrestap maken. Wij zien je graag bij een van de trainingen op locatie! 

Waarom kiezen voor een training van UBIKK. ACADEMY op locatie?
- Trainingen worden gegeven in een fijne trainingslocatie die van alle gemakken is voorzien.
- Een andere omgeving zorgt voor nieuwe, creatieve prikkels.
- Trainingen worden altijd gegeven door een expert.  

‌Hoe kan ik mij aanmelden voor een training op locatie?
‌Ben je geïnteresseerd in een van onze trainingen op locatie? Wij geven de trainingen op een fijne en creatieve locatie die van alle gemakken is voorzien. Toe aan een nieuwe of volgende stap in je carrière? Meld je dan vandaag nog aan voor een van onze trainingen op locatie, via de portal of email.

‌‌Wat zijn de voordelen van een training op locatie?
Een nieuwe omgeving zorgt vaak voor inspiratie en creativiteit. Al onze trainingen worden gegeven door experts uit het vakgebied die de trainingen verrijken met voorbeelden uit de praktijk. Kom in contact met nieuwe mensen die net als jij geïnteresseerd zijn in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. 

‌Benieuwd welke trainingen op locatie wij bieden? Bekijk al onze trainingen op het portal of neem contact met ons op via: 
‌contact@ubikk-academy.nl

‌contact@ubikk-academy.nl