Op zoek naar een incompany training voor jouw medewerkers die volledig aansluit bij de doelstelling(en) van het bedrijf?
Samen naar een maximaal effect met een unieke training. 
Ieder bedrijf is uniek. Daarom bieden wij bij UBIKK. ACADEMY ook trainingen op maat aan. Onze trainer komt op locatie en stemt de training af op jouw bedrijf. Deze incompany training ontwikkelen we in overleg, door samen de doelen te bepalen. Geen algemene training, maar volledig afgestemd op de wensen en behoeften van het bedrijf. Want voor een maximaal effect is maatwerk nodig.

‌Trainingen door experts
‌De trainingen van UBIKK. ACADEMY worden gegeven door experts met veel ervaring in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Zij snappen dan ook als geen ander waar jouw medewerkers behoefte aan hebben en verrijken de training met vele voorbeelden uit de praktijk.
Trainingen op maat
Weet je al precies wat voor training je wilt? Of wijkt jouw wens af van ons huidige aanbod? Geen zorgen. Wij zijn flexibel en gaan graag in gesprek om de training volledig op maat te maken.

Wat zijn de voordelen van incompany trainingen?
- Een training volledig afgestemd op de doelstellingen van jouw bedrijf.
- De training volgen in een vertrouwde omgeving.
- Waardevolle ontwikkeling voor je medewerkers. 

‌Wat is een incompany training?
Incompany betekent dat de training op locatie bij het bedrijf zelf plaatsvindt. Deze manier van training geven is meer praktijkgericht en sluit aan bij de doelstellingen die het bedrijf zelf heeft. De expert vanuit UBIKK. ACADEMY komt naar jouw bedrijf om de training voor medewerkers te geven. Samen met jou maken wij de training volledig op maat. 

Wat kost een incompany training?
De kosten voor een incompany training verschillen per training. Dat komt omdat wij de training volledig afstemmen op de wens van onze klant. Het kan bijvoorbeeld gaan om een training van een dagdeel of een volledige dag. Ben je geïnteresseerd in een training van UBIKK. ACADEMY en wil je meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op via: ‌contact@ubikk-academy.nl

‌contact@ubikk-academy.nl