Trainingen volgen in je eigen tijd? Bij UBIKK. ACADEMY volg je een kwalitatieve e-learning waar en wanneer jij maar wilt. 
Met een mobiele device waardevolle informatie vergaren waar je maar wilt.
Trainingen volgen we tegenwoordig niet meer standaard klassikaal, maar waar en wanneer we willen op onze mobiel, tablet of laptop. Bij UBIKK. ACADEMY bieden wij een online platform aan waar je diverse trainingen kunt volgen. De training volg je niet wanneer het moet, maar vooral wanneer het jou uitkomt. En moet je de training even onderbreken? Geen probleem. Dan ga je op een ander moment weer verder! Dat mag een dag, een week, maar ook een maand later zijn. 

Wat heb ik nodig voor de training? 
‌Heel simpel: alleen een internetverbinding en een mobiele device! De training kun je dus écht overal volgen: aan de keukentafel, op de bank óf in je favoriete koffiezaak. Belangrijk dat het voor jou een fijne omgeving is.
Trainingen wanneer het jou uitkomt
Wat maakt e-learning bij UBIKK. ACADEMY zo uniek?
- Ze zijn laagdrempelig én voor alle niveaus.
- Je kunt op ieder moment van de dag en op ieder device een training volgen.
- Je vergaart veel waardevolle informatie in korte tijd.
- Ontwikkeld door experts.
- Expert beschikbaar voor alle trainingen.

‌Wat betekent e-learning?
E-learning is uit het Engels vertaald: online opleiding. Bij UBIKK. ACADEMY bieden wij verschillende trainingen aan binnen ons platform die online op een mobiel, tablet of laptop te volgen zijn. Bij e-learning verkrijg je informatie dus niet klassikaal of op locatie, maar via je eigen mobiele device.

‌Wat is het doel van e-learning?
Met e-learning verkrijg je nieuwe kennis binnen jouw vakgebied. Hiermee verhoog je je eigen kennis en dus uiteindelijk ook je prestaties. Bij UBIKK. ACADEMY bieden wij verschillende e-learnings aan binnen de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Voordeel van e-learning is dat je training(en) waar en wanneer je wilt kunt volgen. 

‌Hoe werkt e-learning?
Voor e-learning heb je eigenlijk vrij weinig nodig: internetverbinding en een mobiel device. Dit kan bijvoorbeeld een mobiel, tablet of laptop zijn. Het voordeel van e-learning is dat je de training overal kunt volgen en ook kunt pauzeren wanneer jij dat wilt. Zo volg je de online trainingen op momenten dat het jou uitkomt.

‌Hoeveel kost e-learning?
De kosten voor e-learning bij UBIKK. ACADEMY verschillen per training. Bij UBIKK. ACADEMY bieden wij verschillende trainingen aan. Wil je meer weten over de kosten en verschillende trainingen van UBIKK. ACADEMY? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk al onze trainingen op het portal of neem contact met ons op via:
‌contact@ubikk-academy.nl

‌contact@ubikk-academy.nl